OLED vs QLED

Nieuw item
Anker

[]

Binnenkort start het WK voetbal. Heb je geen tickets kunnen scoren? Geen paniek, bekijk de wedstrijden gewoon thuis op groot scherm én met de beste kwaliteit. Maar welke tv kiezen? Een Samsung QLED tv met prachtige kleuren of een LG OLED tv met het zwartste zwart?

Anker

[]

Samsung QLED tv

Om steeds de beste televisie-ervaring te garanderen, ontwikkelde Samsung innovaties waaronder de Quantum Dot technologie. Je geniet hierdoor altijd van verbazingwekkende kleuren, van een prachtig 360° design met Invisible Cable en van één zelfde afstandsbediening voor al jouw favoriete content.

  • Q Picture: Q Color zorgt voor levensechte kleuren, Q Contrast met Ultra Black technologie voor het diepste zwart, Q HDR voor de kleinste details en Q viewing Angle voor overal de beste zitplaats.
  • Q Style: de Invisible Connection zorgt voor een strakke look. De QLED tv's hebben een dan ook een prachtige volledig randloze 360° design.
  • Q Smart: één zelfde afstandsbediening voor alle smart functies. Al jouw content is verzameld op de SmartHub en kan eenvoudig bekeken en gedeeld worden. Nieuwe apparaten toevoegen? De Auto Detection maakt het jou veel gemakkelijk en geeft alle nieuwe apparaten weer in het keuzemenu.

LG OLED tv

LG is de pioneer op vlak van tv's. In 1966 bracht LG de allereerste tv op de markt in Korea, in zwart-wit. Zo'n 50 jaar later, produceert LG 's werelds dunste OLED TV (slechts 2.57mm dun) en biedt het als enige merk een volledig OLED assortiment voor iedereen.

  • Een LG OLED TV heeft een scherm met allemaal afzonderlijke, zelfoplichtende pixels die in- en uitgeschakeld worden. Zwart is dus écht zwart, kleuren spatten van het scherm af en er ontstaat een oneindig groot contrast.
  • De Refresh Rate van een LG OLED TV is bijna onmeetbaar. Dit zorgt ervoor dat de beelden veel vloeiender zijn en veel realistischer lijken.
  • De LG OLED TV's beschikken over de nieuwste technologieën, zoals Active HDR, Dolby Vision HDR, Dolby Atmos Audio, Technicolor Expert Mode,... waardoor je niet alleen klaar bent voor de toekomst, maar ook geniet van een perfect beeld en geluid.
Anker

[]

Kies hieronder jouw Samsung QLED tv:

Welke LG OLED tv past bij jou?

LG OLED TV
LG OLED 65G7V
6 999,00
LQOLED55E9PLA tv
LG OLED tv OLED55E9PLA
1 999,00 Adviesprijs € 2 199,00
LQOLED65E9PLA tv
LG OLED tv OLED65E9PLA
2 799,00 Adviesprijs € 3 199,00